HVEM ER VI – ALEXANDERTEKNIKHUSET

I Alexanderteknikhuset kan du gå til Alexanderteknik hos uddannede Alexandertekniklærere.
Foreløbigt er vi tre, og vi er der hver torsdag og fredag.
Vi er alle uddannet på Alexanderskolen i København af Joseph Artzi.

Alexanderteknikhuset udspringer af en gammel drøm om at skabe et levende sted med et dynamisk professionelt alexanderteknik miljø. Udover at undervise vores elever, skal huset være samlingspunkt for udveksling og fagsnak Alexandertekniklærere imellem.

Etableringen af vores lokale på Christianshavns torv hos Klinik Hanne Bay, er første skridt mod et egentligt hus. Vi håber, at du bliver glad for at komme her.

Kontakt én af os for at få en snak om, hvorvidt Alexanderteknik kunne være noget for dig, eller for at bestille en tid.

Prisen for en lektion er 400 kr. En lektion varer ca. 40 min. Hvor mange lektioner man har brug for, er helt individuelt, men man skal som udgangspunkt regne med et forløb på minimum 10-30 gange, for rigtigt at få glæde af teknikken. I starten skal lektionerne ligge rimeligt tæt, efterhånden kan der gå længere tid imellem.

Kontaktinfo herunder. Adressen er:

ALEXANDERTEKNIKHUSET
c/o Klinik Hanne Bay
Christianshavn Torv
Dronningensgade 48, 2 tv.
1420 København K

Jeppe Mørch Sørensen

Jeppe Mørch Sørensen

er professionel kontrabassist, og arbejder ved det kongelige kapel, ved siden af sit arbejde med Alexanderteknik. Han har en stor viden om de udfordringer musikere har i forhold til brugen af deres krop og deres kunstneriske performance.

Tlf. +45 28 40 33 63
jeppe@alexanderteknikhuset.dk

Maria Mac Dalland

Maria Mac Dalland

er animationsfilminstruktør ved siden af at undervise i Alexanderteknik. Underviser desuden i teknikken i FOF i Lyngby. Maria arbejder også meget gerne med børn og unge. Hun har været på et efteruddannelsesforløb i London hos Sue Merry og Judith Kleinmann i “Alexandertechnique in education” i okt. 2016 og februar 2017.

Tlf. +45 31 23 52 07
maria@alexanderteknikhuset.dk

Marlene Evensen

Marlene Evensen

er klassisk og rytmisk musikpædagog og sognepræst ved siden af sit arbejde med Alexanderteknik. Hun har arbejdet med konstellationen sang og Alexanderteknik gennem mange år dels som udøvende sanger og som underviser på Rytmisk Center, KBH og har en stor erfaring med undervisning af sangere og præster i forbindelse med brug af tale og sangstemme og håndtering af stage fright og har i de senere år også arbejdet med sportsudøvere.

Tlf. +45 21 47 32 43
marlene@alexanderteknikhuset.dk

Share This